Fr, 10/1 12 Hours Dance Marathon VII @ Baumax Parking Tent Calea Chisnaului nr. 23 Iasi Moldova

Event Photo Who:
Find Tickets Zotist

When:

Friday, October 01, 2010 10:00 PM – 10:00 AM EEST

Where:
Baumax Parking Tent
Calea Chisnaului nr. 23
Iasi Moldova 700265

Get Directions

Description:

Artistii label-ului Cadenza – Reboot, Robert Dietz si Mirko Loko vor mixa in octombrie la cea de-a 7a editie a 12 Hours Dance Marathon.

Dupa ce au cucerit vara aceasta Ibiza alaturi de Luciano cu noul concept de petreceri Vagabundos, artistii label-ului Cadenza – Reboot, Robert Dietz si Mirko Loko vor mixa in octombrie la cea de-a 7a editie a 12 Hours Dance Marathon. Petrecerea, un adevarat Showcase Cadenza, va avea loc pe 1 octombrie 2010 in Iasi la cort, in parcarea Baumax.

Frank Heinrich a.k.a. Reboot este un muzician din Frankfurt cunoscut pentru uimitoarele sale seturi live si succesul extraordinar al pieselor “Caminando” si “Enjoy Music”. Anul acesta isi lanseaza mult asteptatul album de debut la Cadenza Records: “Shunyata”.

Robert Dietz tocmai si-a lansat primul album la Cadenza: Home Run (2010), dupa ce in ultimii ani si-a construit un CV impresioant cu prezenta pe compilatii Cocoon, Cecille, Circo Loco sau Timewarp si colaborari cu Loco Dice, Karotte, Ilario Alicante, Davide Squillace si Reboot.

Mirko Loko s-a alaturat si el proiectului Vagabundos dupa o perioada spectaculoasa in care si-a lansat albumul de debut la Cadenza: Seventynine (2009) si a mixat la cele mai cunoscute festivaluri din lume – Monegros Spania, Lowlands in Olanda, Summer Sonic in Japonia, Creamfields in Anglia si Sonofilia in Mexico.

Labelul Cadenza, fondat in 2004 de Luciano, este unul dintre cele mai mari si respectabile de pe piata. Fiind dezvoltat ca o platforma de lansare a muzicii noi si inovative, Cadenza a iregistrat o ascensiune rapida intr-un timp foarte scurt, gratie sustinerii unor nume ca Ricardo Villalobos, Thomas Melchior, Argenis Brito sau Luciano. (http://www.cadenzarecords.com/)

Line-up complet:
* REBOOT (Cadenza, Germany) www.myspace.com/rebooot
* ROBERT DIETZ (Cadenza, Germany) www.myspace.com/robertdietz
* MIRKO LOKO (Cadenza, Switzerland) www.myspace.com/mirkoloko
* Zotist (Sunrise. Bucharest)
* Moto (Local Intruders, Iasi)
* Visual Playground (Visuals)
Promo Spot: http://www.youtube.com/watch?v=4BgQfjKG7aE
———————————————————————————————
Bilete in locatie: 40 Ron (intre 22:00 – 6:00)
Bilete in avans: 30 Ron in numar limitat, se pot procura din urmatoarele locatii:
Bacau: Club Zebra, Bourbon Cafe in Central Plazza.
Iasi: The Very Shop.
Piatra-Neamt: Chaplin`s Pub.
Rezervari si informatii: 0756 08.08.05 (Mihaela)
Concursuri:
Intra pe http://www.12hdm.ro/ si poti castiga invitatii de cate 2 persoane la acest eveniment.
———————————————————————————————
Accesul in cort se va face incepand cu ora 22.00.
Accesul persoanelor sub 18 ani este strict interzis!
Iesirea din locatie nu este permisa pana la ora 01:00, in caz contrar se va plati din nou contravaloarea biletului de intrare.
Lista de invitati este valabila doar intre 22:00 si 01:00.
Accesul in locatie se va face pe baza unui guest list computerizat (valabil pentru invitati, presa si castigatori ai unor concursuri) si nu vi se va permite accesul in locatie daca nu figurati in baza de date sau daca nu aveti un act de identitate asupra dumneavoastra pentru a fi identificat.
———————————————————————————————
Don’t Drink And Drive! Te rugam lasa-ti masina acasa daca vei consuma alcool!
Say no to drugs! In cadrul evenimenului sunt INTERZISE consumul si vanzarea de stupefiante si/sau plante etnobotanice. Cei care nu respecta aceasta regula vor suporta consecintele legii (Cf. L339/2005 si L143/2000).
ECO-friendly advice: Te rugam sa nu arunci sticle, pachete de tigari, pahare sau peturi de plastic decat in cosurile de gunoi sau in spatiile amenajate pentru depozitarea lor.

Read more: http://events.myspace.com/External/MySpaceMessage/Event/View/7465841#ixzz0zjXOlwHx

Newsletter Updates

Enter your email address below to subscribe to our newsletter

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.