Saturday & Sunday 20-21 March Afterhours Sebo / Kozo / Zotist @ Barocco Club Bucharest

Posted By:
Zotist

Hosted By:
Zotist

When:
Saturday, Mar 20, 2010 5:00 AM

Where:
Barocco Club Bucharest
Str. Domnita Anastasia nr. 10
Bucharest
70000
View Map

Cea mai tare sesiune de AFTER party-uri a weekendului. Refacem atmosfera legendarului club de after hour SUGAR Rebuild! Pentru asta am ales unii din cei mai buni dj-ei ai momentului care fac parte din una din cele mai bune agentii de evenimente de profil a momentului Sunrise.

SAMBATA dimineata incepand cu ora 05:00 avem un DUO de senzatie SEBO & ZOTIST ei fiind apreciati nu numai in Romania cat si in afara lucru dovedit de venimentele la care au luat parte fiind capi de afis in Germania si Italia!

DUMINICA dimineata incepand cu 05:00 la butoane se va afla KOZO, dj cu un bogat portofoliu de evenimente mixand alaturi de nume mari, nu se dezminte nici de aceasta data de calitatile lui si vine alaturi de noi direct din clubul Kristal unde asigura warmup-ul titanului Luciano.

Si pentru ca totul sa fie cat se poate de sweet am ales o locatie cu un look de invidiat si anume BAROCCO CLUB care dispunde de toate dotarile necesare unui party perfect (climatizare, plasme, proiector, lumini, sonorizare, etc) plus un bar cu un design senzational si NU NU va speriati!!! preturi extrem de prietenoase si accesibile (ex 170 ron stikla de whiskey sau vodka plus alte preturi promotionale) de asemenea si live dancers!

Intra in familia noastra si nu rata acest evenimet!

Intrarea: 20 Ron

Adress: Str. Domnita Anastasia nr.10 (langa Primaria Capitalei), Bucuresti, Romania

Reservations & Informations: 0721.780.095

Newsletter Updates

Enter your email address below to subscribe to our newsletter

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.