10/3 – Fette Back 2 Back Sessions – Holland

m_c76c629b07dd418090c0abb836e0afa3Posted By:
Jordan Rivera / www.twitter.com/Jordan_Rivera

Hosted By:
Jordan Rivera Live From The Supperclub Cruise vol2

When:
Saturday, Oct 3, 2009 11:00 PM

Where:
Thalia Lougen Rotterdam
Kruiskade 31
Rotterdam
Zuid-Holland
3012 EE
View Map

Hoe FET wil je het hebben?? En dan om je te bedenken dat dit pas de eerste officiële editie is van FETTE SJIT in the Thalia Lounge! Op deze avond draait alles om ?house zoals house bedoelt is?. De dj’s zullen dan ook hun aller fetste house platen uit de kast trekken, om de hele Thalia op z’n kop te zetten! Voor de ?grand opening? van deze avond staan we in het thema: Fette Back 2 Back House

Hoe FET wil je het hebben?? En dan om je te bedenken dat dit pas de eerste officiële editie is van FETTE SJIT in the Thalia Lounge! Op deze avond draait alles om ?house zoals house bedoelt is?. De dj’s zullen dan ook hun aller fetste house platen uit de kast trekken, om de hele Thalia op z’n kop te zetten! Voor de ?grand opening? van deze avond staan we in het thema: Fette Back 2 Back House Sessions. De volgende dj’s zullen zich laten horen door hun fetste house set te combineren met die van een ander: Jodee Kitch. B2B Jordan Rivera Melly Mel B2B Marcella Oz Romita B2B W&NDY Fran The Man B2B Natarcia Hosted by: Pryme vs Jack de Rapper & Visuals by: Zenthar Ben je nieuwsgierig naar deze weergaloze fette avond?? Schroom dan niet, en doe je oren en voeten een plezier, wees er bij op deze fette eerste editie van FETTE SJIT in the Thalia Lounge!

Newsletter Updates

Enter your email address below to subscribe to our newsletter

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.